About

Home  /  About

Teuben

 Everything starts with a dream 

Eind 2015 zijn we begonnen met het veranderen van de winkel. Het bestaande assortiment van hoe we ooit begonnen zijn hebben we verrijkt met fashion en gifts. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooie sfeervolle boetiek met een leuk afwisselend assortiment fashion, schoenen, gifts, sierraden, wenskaarten en woonaccessoires.

Alle kledingmerken die we verkopen zijn Scandinavisch of Spaans en van duurzame kwaliteit. De merken die we voeren zijn GAI + LISVA, Co’couture, Tif-Tiffy, FiveUnits, Mus & Bombon, Black Colour, Anonymous Copenhagen, NOTYZ en RE:DESIGNED. Ook verkopen we een mooie selectie sieraden van het Scandinavische label ENAMEL Copenhagen en zonnebrillen van het Scandinavische merk A. Kjaerbede.

We hebben ook nog een leuk assortiment gifts en woonaccessoires van labels als onder andere: Rustik Lys, Woodwick, BrandedBy, Broste Copenhagen, Colemore, Housevitamin, Goround, Kletspot, Soxs en nog veel meer.

Lang niet alle producten/merken staan op de website dus bent u in de buurt van Ginnekenweg 7 in Breda kom dan gerust even binnen lopen om alle producten te voelen en zien. Mocht u een product gezien hebben op de website, neem dan gerust contact met ons op voor de actuele voorraad en verzend mogelijkheden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Hopelijk tot snel!
Peggy, Melissa & Sanne