Vraagje? Neem gerust contact met ons op!

Contact

Ginnekenweg 7, 4818JA Breda 
Telefoon: 076 5226228

About

Home  /  About

Teuben

 Everything starts with a dream 

Eind 2015 zijn wij begonnen met het veranderen van de winkel. Het bestaande assortiment van hoe wij ooit begonnen zijn hebben wij verrijkt met fashion en gifts. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooie sfeervolle boetiek met een leuk afwisselend assortiment fashion, schoenen, gifts, sierraden, wenskaarten en woonaccessoires.

Alle kledingmerken die wij verkopen zijn Scandinavisch, Spaans en Nederlands en van duurzame kwaliteit. De merken die wij voeren zijn GAI + LISVA, Co’couture, Tif-Tiffy, FiveUnits, Mus & Bombon, Maggie Sweet, Dutchess, Black Colour, Anonymous Copenhagen, RE:DESIGNED en H|O|C. Ook verkopen wij een mooie selectie sieraden van het Scandinavische label ENAMEL Copenhagen en zonnebrillen van het Scandinavische merk A. Kjaerbede.

Wij hebben ook nog een leuk assortiment gifts en woonaccessoires van labels als onder andere: Rustik Lys, Woodwick, BrandedBy, Broste Copenhagen, Colemore, Housevitamin, Goround, Kaarsen Atelier de Villa, 100% LEUK, Kletspot, Soxs en nog veel meer.

De webshop zien wij als mooie aanvulling van de winkel. Niet alle producten staan op de webshop dus bent u in de buurt van Ginnekenweg 7 in Breda kom dan gerust even binnen lopen om alle producten te voelen en zien. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Hopelijk tot snel!
Peggy, Melissa & Sanne