Retourneren

Home  /  Retourneren

Retourneren
Het kan zijn dat u bestelling niet helemaal naar wens is.  U heeft dan het recht om u bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Teuben Gifts & Fashion behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, gedragen en/of gewassen, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden. Belangrijk om te weten is dat de retourkosten voor eigen rekening en risico zijn, bewaar daarom uw track & trace code goed. Sale-items kunnen niet geretourneerd worden.

Alle ruilingen en retourneringen dienen vooraf aan ons kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Teuben Gifts & Fashion heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Hoe kunt u retourneren?
1. Stuur een e-mail naar info@teubengiftsandfashion.nl
2. Vermeld uw naam, ordenummer en bankrekeningnummer
3. Geef aan welk artikel je wilt annuleren en de reden van retourneren

Naar aanleiding van je e-mail krijg je van ons een reactie en nemen we je retour in behandeling. Vervolgens kun je de producten, in originele staat en verpakking, naar ons retour sturen.

Wanneer wij de retourzending in juiste staat hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot terugbetaling. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Teuben Gifts & Fashion heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Wanneer wij artikelen hebben ontvangen die niet in originele staat zijn, wordt de retour niet geaccepteerd. Het pakket wordt dan teruggestuurd naar en op kosten van de koper.

 

Klachten
Heeft u een klacht over uw bestelling? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@teubengiftsandfashion.nl.
Mocht een artikel beschadigd zijn bij ontvangst dient u dit zo snel mogelijk bij ons te melden.


Gegevens en retouradres

Teuben Gifts & fashion
Ginnekenweg 7
4818 JA Breda

076-5226228
info@teubengiftsandfashion.nl