Teuben

Gifts & Fashion

 Say yes to new adventures 

Eind 2015 zijn wij begonnen met het veranderen van de winkel. Het bestaande assortiment van hoe wij ooit begonnen zijn hebben wij verrijkt met fashion en gifts. Momenteel zijn wij druk bezig met het verbouwen van onze winkel om begin augustus een mooie boetiek te zijn met een leuk afwisselend assortiment fashion, gifts, sierraden, wenskaarten en nog veel meer!

Alle kledingmerken die wij verkopen zijn Scandinavisch en van duurzame kwaliteit. De merken die wij voeren zijn GAI + LISVA, Comfy Copenhagen, Co’couture, Tif-Tiffy, 2ND ONE, Black Colour en Dear Denier. Ook verkopen wij een mooie selectie sieraden van het Scandinavische label ENAMEL Copenhagen.

Wij hebben ook nog een leuk assortiment gifts en woonaccessoires van labels als onder andere: Rustik Lys, Woodwick, Branded By, Broste Copenhagen, Colemore, Housevitamin, Goround, Mocco, 100% LEUK, Kletspot, Soxs en nog veel meer.

De webshop zien wij als mooie aanvulling van de winkel maar niet alle producten die wij in de winkel verkopen staan op de webshop. Bent u in de buurt van Ginnekenweg 7 in Breda kom dan gerust even binnen lopen om alle producten te voelen en zien.

Hopelijk tot snel!
-xxx-

LOCATIE

Ginnekenweg 7
4818 JA Breda